ESP CAT/VAL
dissabte, 18 de novembre de 2017
244 projectes participen als Premis Aprenentatge Servei 2017
- Per: Fran Hernández
14/11/2017 - 22 Visites


El projecte salesià 'Pintant somriures' queda entre els finalistes

L'aprenentatge-servei (ApS) és una manera d'aprendre fent un servei a la comunitat. Enfront d'una necessitat social, els xics i xiques emprenen una acció de servei a la comunitat que els ajuda a aplicar i consolidar aprenentatges en coneixements, habilitats, actituds, competències, despertant el seu talent i posant-ho a treballar per al ben comú.

En aquesta edició dels Premis Aprenentatge Servei 2017 han participat 244 projectes procedents de totes les Comunitats Autònomes, de centres educatius públics i concertats i entitats socials i el Col·legi Salesià Sant Joan Bosco de València es presentava en la categoria de Solidaritat en Primària amb el projecte “Pintant somriures”, on ha resultat finalista per darrere del triat com a millor projecte. Vídeo resumeixen de l'activitat:
https://www.youtube.com/watch?v=mlwxs1frdmq

Dels 244 projectes presentats en les categories d'Infantil-Primària (27%), ESO-Batxillerat (54%) i Formació Professional (19%) han resultat premiats en total 12 centres, sent finalistes altres 20. Els temes empresos són: hàbits saludables, solidaritat i drets humans, medi ambient, cooperació al desenvolupament, igualtat de gènere, inclusió de la discapacitat i foment de la lectura i segons ens manifesta l'organització, tots els projectes presentats expressen un compromís extraordinari de centres educatius i entitats socials en el foment de la ciutadania activa dels xics i xiques.

Com a activitat final, l'1 de desembre, en la ciutat de L’Hospitalet i en el marc de la X Trobada estatal de l'Aprenentatge Servei, tindrà lloc el lliurament dels guardons on, per descomptat, el col·legi estarà present per a rebre-ho i poder mostrar a la comunitat educativa espanyola la gran qualitat dels nostres projectes.

"El que aquest projecte demostra, més enllà que es reconega o no per entitats externes i se li lliure algun premi, és que junts som molt grans. Que som capaços de posar el nostre granit d'arena solidari per a ajudar a aquelles persones que ho necessiten, en aquest cas els xiquets malalts de càncer, però que no anem a parar ací, sinó que està en la nostra forma d'educar i va a seguir impregnant el nostre dia a dia en tot el que fem" expliquen des del col·legi salesià.

Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

La Conselleria d'Educació utilitzarà aquestes conclusions per a regular la Formació Professional
Els estudiants d'aquest col·legi de Múrcia presencien un judici en l'Ajuntament de Múrcia
Si tinguessin davant el papa Francesc, què li diríeu?
El projecte europeu d' I+D+i AMIGO, liderat per edebé, arriba en fase de rodatge a les escoles.
 
Notícies Opinió

Article d'opinió del salesià Josan Montull.
7

nov

Article d'opinió del salesià Pablo Gómez publicat al blog Salesians Pastoral Juvenil.
Opinió de José Antonio Adell.
Editorial de l'Agència de Notícies Salesianes (ANS).
2

oct

Article d'opinió de Pedro Ignacio Frare publicat en Dabar.
Article d'opinió del salesià Josan Montull.
Editorial de l'Agència de Notícies Salesianes sobre la missió de la família.
2

ago

Article de opinió del salesià Josan Montull.
Article publicat a Odisur sobre la figura de don José Gálvez Ginachero.
ver más
 

Dosatic S.L. © 2017
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat