ESP CAT/VAL
dimecres, 17 de gener de 2018
Trobada regional de delegats de família salesiana a Genzano di Roma
- Per: Alejandro Guevara
13/11/2017 - 163 Visites


Ha tingut lloc del 9 al 12 de novembre i ha congregat a un grup de 26 salesians d'Itàlia, Portugal i Espanya al costat dels membres del Secretariat de la Família Salesiana.

En la trobada regional de delegats de Família Salesiana que ha tingut lloc des del divendres 9 de novembre al diumenge 12 van ser convocats els delegats inspectorials de la Família Salesiana al costat d'alguns salesians més que treballen amb algun grup de la Família Salesiana.

D. Eusebio Muñoz, delegat del Rector Major per a la Família Salesiana, ha conduït aquesta trobada que pretén presentar la realitat de la Família Salesiana a nivell mundial, aprofundir sobre la figura del Delegat Inspectorial de la Família Salesiana, reforçar el treball amb la Família Salesiana a la Regió i en la Inspectoria i finalment reflexionar junts sobre el moment actual de la Família Salesiana.
 
Durant aquests dies s'ha cultivat sobretot l'escolta i el diàleg, i s'ha prestat una atenció particular als moments de grup i a la posada en comú de tots per enriquiment de cadascú.
 
Els principals continguts de la trobada han estat: la carta d'identitat carismàtica de la Família Salesiana, el Secretariat de la Família Salesiana, la figura del Delegat Inspectorial de la Família Salesiana, la santedat com a proposta d' "un model de vida cristiana particular" per als grups de la Família Salesiana i el treball d'acompanyament dels grups amb els que tenim una particular responsabilitat (SSCC, ADMA, AAAADB, VDB i CDB).
 
Algunes qüestions sobre les quals s'ha reflexionat en aquests dies han estat: la relació entre la formació dels laics -Projecte laics- i la Família Salesiana, la relació entre Família Salesiana i la Formació Inicial i Permanent dels SDB, la Família Salesiana i la Pastoral Juvenil, l'acompanyament que realitzem a SSCC, ADMA, AAAADB, VDB i CDB i dialogar sobre el valor real que té la Família Salesiana entre els salesians de la Inspectoria d'origen.
 
Han estat dies de fraternitat, on la pregària i la celebració han estat molt presents i s'han estret llaços de comunió; dies de formació i reflexió sobre els aspectes fonamentals de la vida nostra família i la nostra responsabilitat en ella; dies de convivència per compartir bones experiències i aprendre els uns dels altres.
 
Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

Ja podeu llegir el segon article publicat titulat "Una crida a la caritat".
El passat 14 de gener va tenir lloc la segona reunió de la Comissió Inspectorial de l'IEF a Madrid ( ...
Ha comptat amb més de 200 participants.
Celebrada al Colegio Mayor San Juan Bosco de Sevilla la jornada de preparació per a les trobades d'A ...
Dins el calendari de visites abans de la seva ordenació com a arquebisbe de Rabat el proper 10 de ma ...
Sota el títol 4 IDEES per a aconseguir un Somni
 
Notícies Opinió

8

ene

Article d'opinió de Josan Montull.
Article d'opinió publicat per l'Agència de Notícies Salesianes (ANS).
Article d'opinió de Georgette Chimali.
Article d'opinió del Rector Major Ángel Fernández Artime, publicat en ANS.
Article d'opinió del salesià Josan Montull.
Article d'opinió de José Carlos Carazo, docent de Salesians Còrdova.
Article d'opinió del salesià Josan Montull.
7

nov

Article d'opinió del salesià Pablo Gómez publicat al blog Salesians Pastoral Juvenil.
ver más
 

Dosatic S.L. © 2018
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat