ESP CAT/VAL
dissabte, 18 de novembre de 2017
Trobada regional de delegats de família salesiana a Genzano di Roma
- Per: Alejandro Guevara
13/11/2017 - 61 Visites


Ha tingut lloc del 9 al 12 de novembre i ha congregat a un grup de 26 salesians d'Itàlia, Portugal i Espanya al costat dels membres del Secretariat de la Família Salesiana.

En la trobada regional de delegats de Família Salesiana que ha tingut lloc des del divendres 9 de novembre al diumenge 12 van ser convocats els delegats inspectorials de la Família Salesiana al costat d'alguns salesians més que treballen amb algun grup de la Família Salesiana.

D. Eusebio Muñoz, delegat del Rector Major per a la Família Salesiana, ha conduït aquesta trobada que pretén presentar la realitat de la Família Salesiana a nivell mundial, aprofundir sobre la figura del Delegat Inspectorial de la Família Salesiana, reforçar el treball amb la Família Salesiana a la Regió i en la Inspectoria i finalment reflexionar junts sobre el moment actual de la Família Salesiana.
 
Durant aquests dies s'ha cultivat sobretot l'escolta i el diàleg, i s'ha prestat una atenció particular als moments de grup i a la posada en comú de tots per enriquiment de cadascú.
 
Els principals continguts de la trobada han estat: la carta d'identitat carismàtica de la Família Salesiana, el Secretariat de la Família Salesiana, la figura del Delegat Inspectorial de la Família Salesiana, la santedat com a proposta d' "un model de vida cristiana particular" per als grups de la Família Salesiana i el treball d'acompanyament dels grups amb els que tenim una particular responsabilitat (SSCC, ADMA, AAAADB, VDB i CDB).
 
Algunes qüestions sobre les quals s'ha reflexionat en aquests dies han estat: la relació entre la formació dels laics -Projecte laics- i la Família Salesiana, la relació entre Família Salesiana i la Formació Inicial i Permanent dels SDB, la Família Salesiana i la Pastoral Juvenil, l'acompanyament que realitzem a SSCC, ADMA, AAAADB, VDB i CDB i dialogar sobre el valor real que té la Família Salesiana entre els salesians de la Inspectoria d'origen.
 
Han estat dies de fraternitat, on la pregària i la celebració han estat molt presents i s'han estret llaços de comunió; dies de formació i reflexió sobre els aspectes fonamentals de la vida nostra família i la nostra responsabilitat en ella; dies de convivència per compartir bones experiències i aprendre els uns dels altres.
 
Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

La Conselleria d'Educació utilitzarà aquestes conclusions per a regular la Formació Professional
Els estudiants d'aquest col·legi de Múrcia presencien un judici en l'Ajuntament de Múrcia
Si tinguessin davant el papa Francesc, què li diríeu?
El projecte europeu d' I+D+i AMIGO, liderat per edebé, arriba en fase de rodatge a les escoles.
 
Notícies Opinió

Article d'opinió del salesià Josan Montull.
7

nov

Article d'opinió del salesià Pablo Gómez publicat al blog Salesians Pastoral Juvenil.
Opinió de José Antonio Adell.
Editorial de l'Agència de Notícies Salesianes (ANS).
2

oct

Article d'opinió de Pedro Ignacio Frare publicat en Dabar.
Article d'opinió del salesià Josan Montull.
Editorial de l'Agència de Notícies Salesianes sobre la missió de la família.
2

ago

Article de opinió del salesià Josan Montull.
Article publicat a Odisur sobre la figura de don José Gálvez Ginachero.
ver más
 

Dosatic S.L. © 2017
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat