ESP CAT/VAL
dissabte, 20 de gener de 2018
II trobada anual de les famílies de Llars Don Bosco
- Per: Vicente Rodríguez / Mª Teresa García
14/11/2017 - 183 Visites


Més de 200 participants es van trobar a Montilla per aprofundir sobre el tema "famílies en acció".

Durant el cap de setmana del 11 i 12 de novembre es va celebrar a Montilla la II Trobada Anual de les Famílies de Llars Don Bosco (HDB), amb 220 participants en representació de totes les cases on hi ha HDB a la península.

Va començar el matí de dissabte amb una trobada de formació de nou impuls, dirigit als Matrimonis Coordinadors, Formació de Formadors per Consiliaris, Delegats, MAES, i la formació per a administradors. La tarda va comptar amb l'acollida per part del director de la Casa Agustín de la Cruz, i Idelfonso Casas, Salesià responsable de la casa. A continuació es va visitar la fantàstica ciutat de Montilla amb la recepció de l'alcalde que va rebre als participants a la Casa Inca Garcilaso per donar la benvinguda a la localitat. El Matrimoni coordinador provincial, Vicente Rodríguez i Mª Teresa García, també van tenir paraules, per agrair l'acollida a aquest Ajuntament.

Va acabar el dia amb un sopar amb la salutació del Matrimoni responsable de HDB de Montilla, i també el missatge del Matrimoni Coordinador Nacional, i el Matrimoni coordinador provincial.

El matí del diumenge va començar amb l'Eucaristia, en la qual s'imposarien les insígnies d'argent a la fidelitat al Moviment de Llars Don Bosco, per més de 25 anys. La col·lecta es va destinar per al gran projecte de la Família Salesiana per al present curs, el Pla Salesià d'atenció a les Famílies, que es va presentar durant la trobada.

Sota el lema d'enguany de la Trobada "Famílies en Acció", el Consell Provincial va presentar tres exemples com a Camp de Missió per HDB:

- Sempre en Família, associacions o fundacions legalment constituïdes, tenint com fidelitat a la Protecció de Menors i habilitats per la Junta d'Andalusia per a la realització de funcions de mediació en Acolliment Familiar de Menors.

- Grups Aliança, neixen per tal d'afrontar la formació humana i espiritual de les parelles de nuvis que tenen un projecte de vida en comú com a família i la inquietud els porta a plantejar-se la necessitat d'una preparació responsable i conscient a la vocació de casat i, si se senten cristians, al Sagrament del Matrimoni.

- Centre d'Orientació Familiar (COF), són un servei de l'església al matrimoni i la família integrada en les Diòcesi. En ells s'afronten els problemes des d'una visió global i integradora de la persona, el matrimoni i la família, entesos com un tot interactiu i en constant procés de creixement.

La trobada va finalitzar amb l'anunci d'Utrera com a seu de la III Trobada Anual de Famílies de Llars Don Bosco.
 
Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

L'educació és cosa de dos: l'escola i la família
Tindrà lloc el 24 de febrer a Madrid i aprofundirà sobre els plans de comunicació, l'art d'explicar ...
Entrevista al Dr. José María Ruiz, Cap del Departament de Projectes de l’Escola Universitària Salesi ...
 
Notícies Opinió

8

ene

Article d'opinió de Josan Montull.
Article d'opinió publicat per l'Agència de Notícies Salesianes (ANS).
Article d'opinió de Georgette Chimali.
Article d'opinió del Rector Major Ángel Fernández Artime, publicat en ANS.
Article d'opinió del salesià Josan Montull.
Article d'opinió de José Carlos Carazo, docent de Salesians Còrdova.
Article d'opinió del salesià Josan Montull.
7

nov

Article d'opinió del salesià Pablo Gómez publicat al blog Salesians Pastoral Juvenil.
ver más
 

Dosatic S.L. © 2018
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat