ESP CAT/VAL
dimarts, 20 de febrer de 2018
Salesians Sarrià presenta els avantatges de la Formació Professional Dual i dos nous serveis a les empreses
- Per: Salesians Sarrià
01/12/2017 - 146 Visites


Ho fa a través de l'esdeveniment “Salesians Sarrià x Empresa” amb la participació de més d’un centenar d’empreses i institucions.

Salesians Sarrià va organitzar dijous passat la tercera edició de la trobada Salesians Sarrià x Empresa per exposar les bones pràctiques de la Formació Professional amb l’empresa que va aplegar més d’un centenar d’empreses i institucions. L’acte es va iniciar amb les paraules de benvinguda del director titular, José Abascal, que va destacar la necessària vinculació del la Formació Professional amb les empreses ‘per compartir sinèrgies i adaptar la formació dels alumnes a les necessitats reals del mercat de treball’.  

Guillem Salvans, sènior project manager de la Fundación Bertelsmann, va explicar l’estat actual de la Formació Professional Dual i els avantatges d’aquesta modalitat d’estudis. ‘La Dual permet adaptar els currículums formatius a les necessitats de les empreses. A més, des del punt de vista econòmic, la inversió que fa l’empresa es rendibilitza en un temps molt ràpid’.  
 
El coordinador de Formació Professional Dual a Salesians Sarrià, Miguel Ángel Buendía, va moderar una taula rodona sobre experiències en Formació Professional Dual que va comptar amb testimonis de Gustavo López, responsable de logística de Profimática, i Sergio López, responsable del SAT de Profimática. Els alumnes de Grau Superior que realitzen la Formació Professional Dual van explicar la seva experiència. Es van destacar els avantatges d’aquesta modalitat que permet als alumnes aprendre en els diferents departaments de l’empresa i adquirir una formació molt complerta i tutoritzada.  
 
Els assistents van conèixer els serveis i les avantatges que ofereix l’escola. La coordinadora de Grau Superior, Susanna Pedrosa, i el responsable d'Escola-Empresa Raúl López, van presentar dues novetats: La Fórmula Dual Plus, que soluciona les necessitats de llocs de treball dels sector mecatrònic i informàtic, i el Servei d’acreditació de competències professionals que ofereix solucions formatives a les empreses. 
 
Durant la celebració es va fer entrega d’un reconeixement a l’empresa Prumsa Cuadros per la seva implicació i col·laboració en la formació al professorat, les pràctiques a l’empresa i la Formació Professional Dual.
 
A l’acte es va presentar un recull dels projectes que realitzen els alumnes als diferents cicles i es va donar pas a un coffee-break, un espai de trobada d’empreses, institucions, professors i alumnes.
 
 
Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

El cartell anunciador de la Setmana Santa del municipi s'ha realitzat a partir d'una imatge de Pablo ...
El projecte està destinat a persones d'entre 18 i 26 anys.
340 joves viuen un cap de setmana de testimoniatges i activitats entorn de l'espiritualitat juvenil ...
Article d'opinió del salesià Josan Montull.
Dos alumnes del col·legi Salesians de Mérida han aconseguit una menció destacada en dos olimpíades d ...
La defensa davant el tribunal serà el 7 de març en Salesians Zaragoza
 
Notícies Opinió

Article d'opinió del salesià Josan Montull.
Article d'opinió de Josep Lluís Burguera.
6

feb

Article publicat a Foc Nou al número novembre-desembre 2017 escrit per Manu Olid.
Testimoni de Soufian, un jove de 21 anys, compartit per la Fundació Don Bosco.
8

ene

Article d'opinió de Josan Montull.
Article d'opinió publicat per l'Agència de Notícies Salesianes (ANS).
Article d'opinió de Georgette Chimali.
Article d'opinió del Rector Major Ángel Fernández Artime, publicat en ANS.
ver más
 

Dosatic S.L. © 2018
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat