ESP CAT/VAL
dimecres, 17 de gener de 2018
36° Jornada de la Família Salesiana en Valdocco: tot preparat
- Per: ANS
10/01/2018 - 57 Visites


Serà transmesa en directe per streaming per la pàgina de Facebook de ANSContarà amb la participació de representats de la Inspectoria Maria Auxiliadora

Falten pocs dies per a donar inici a la 36° Jornada de la Família Salesiana en la qual participaran representants de la Inspectoria María Auxiliadora acompanyats pel delegat inspectorial de Família Salesiana, Alejandro Guevara. Entre els participants es troben salesians cooperadors, membres de Llars Don Bosco, d'Associacions de María Auxiliadora i salesians consagrats.

Eusebio Munoz, secretari del rector Major per a la Família Salesiana, i el responsable de la Jornada de la Família Salesiana (GFS -2018) han iniciat els treballs fa diversos mesos, han viatjat diverses vegades a la casa mare de la Congregació Salesiana en Valdocco per a organitzar cada detall d'aquest magne esdeveniment que congrega a centenars de persones de tot el món, on el Rector Major, Ángel Fernández Artime, presentarà l'Estrena 2018 que enguany té per títol: Conreem l'art d'escoltar i acompanyar, i s'aprofundeix el text bíblic: “Senyor, dóna'm d'aqueixa aigua” (Jn 4,15).

La 36° Jornada de la Família Salesiana inicia un nou capítol en Valdocco, lloc on Don Bosco va regalar el primer missatge als seus fills els salesians que ho va cridar “Estrena”. Després de més de cent anys aquest missatge es fa realitat i el Rector Major aprofundeix, anima i orienta aquesta realitat “un tema que toca de ple el més essencial del nostre carisma”.

La jornada se celebrarà a Torí – Valdocco del 18 al 21 de gener. El dijous 18 de gener inaugurarà l'esdeveniment el Rector Major, amb la presència de participants dels cinc continents. La primera ponència serà ofreciea per Paola Casalis, FMA, “Escoltar als joves”. En finalitzar el matí presidirà la Santa Missa solemne Cessés Nosiglia, arquebisbe de Torí. A la vesprada del primer dia el salesià Juan Crespo, presenta la conferència que aprofundeix el tema de: “El discerniment i la decisió en el procés d'acompanyament”.

El segon dia serà una jornada marcada per la pregunta: Com se senten escoltats i acompanyats els joves de la Família Salesiana? Per a iniciar el dia el salesià Michal Vojtas, presentarà “L'art salesià de la trobada, l'acompanyament i el discerniment” i el dia conclourà amb una Vetlada líric-musical en l'inici del 150 aniversari del Santuari de María Auxiliadora.

Aquesta 36° JFS serà transmesa en directe per streaming per la pàgina del Facebook del ANS facebook.com/agenziaans para tothom salesià. Los representantes de la Inspectoría Salesiana María Auxiliadora también compartirám con toda la Familia Salesiana esta experiencia en directo a través de la página de Facebook Somos Familia Salesiana

Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

Ja podeu llegir el segon article publicat titulat "Una crida a la caritat".
El passat 14 de gener va tenir lloc la segona reunió de la Comissió Inspectorial de l'IEF a Madrid ( ...
Ha comptat amb més de 200 participants.
Celebrada al Colegio Mayor San Juan Bosco de Sevilla la jornada de preparació per a les trobades d'A ...
Dins el calendari de visites abans de la seva ordenació com a arquebisbe de Rabat el proper 10 de ma ...
Sota el títol 4 IDEES per a aconseguir un Somni
 
Notícies Opinió

8

ene

Article d'opinió de Josan Montull.
Article d'opinió publicat per l'Agència de Notícies Salesianes (ANS).
Article d'opinió de Georgette Chimali.
Article d'opinió del Rector Major Ángel Fernández Artime, publicat en ANS.
Article d'opinió del salesià Josan Montull.
Article d'opinió de José Carlos Carazo, docent de Salesians Còrdova.
Article d'opinió del salesià Josan Montull.
7

nov

Article d'opinió del salesià Pablo Gómez publicat al blog Salesians Pastoral Juvenil.
ver más
 

Dosatic S.L. © 2018
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat