ESP CAT/VAL
dimecres, 26 de juliol de 2017
Els més menuts de Salesians Alcoi desenvolupen habilitats per a emprendre
- Per: Alcoy
15/06/2017 - 66 Visites


Creen les seues pròpies propostes de negoci

Alumnes de Salesians Alcoi han participat en un programa per a desenvolupar competències, habilitats, capacitats i aptituds per a emprendre els seus propis negocis.

Es tracta d'un projecte empresarial en col·laboració amb la Universitat Politècnica de València. Han participat vuit col·legis, tant d'Alcoi com de L'Olleria o Mutxamel.

De les aules salesianes han eixit seleccionades tres empreses, Cool food, Music Passion i Agrorestaurante, d'un total de 12 participants.

“És el primer any que participem i considerem que ha sigut una gran experiència, tant per als professors com per als propis alumnes, els qui han fet un treball excepcional, tant de continguts com d'exposició. L'any que ve tornarem amb més força i il·lusió i segur que tornarem a fer un gran paper” afirmen representants dels Salesians.

El programa Idea Tkids dirigit a alumnes de cinquè i sisè de Primària té per objecte incentivar el desenvolupament de competències, habilitats, capacitats i aptituds per a emprendre entre els alumnes de primària, així com afavorir el desenvolupament d'habilitats socials i comunicatives.

El concurs s'estructura en tres fases: Una primera fase d'inscripció, una segona fase de l'1 de març al 19 de maig d'elaboració de lapbooks per part de l'alumnat amb propostes de negoci. (Màx. 4 alumnes per grup) i selecció de 3 projectes per cada centre educatiu I una tercera fase al juny: Els alumnes presentaran el seu projecte mitjançant exposició pública en el Campus d’Alcoi de la UPV. (Màx. 5 minuts per a cada presentació). Finalment la selecció de projectes premiats i lliurament de premis.

En el següent vídeo es mostra l'edició d'aquest concurs de l'any passat:

 

Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

Tenia 94 anys d'edat i havia complert els 73 de salesià i els 64 de sacerdot.
 
Notícies Opinió

Article publicat a Odisur sobre la figura de don José Gálvez Ginachero.
Editorial publicada per l'Agència de Notícies Salesianes (ANS).
Article d'opinió del salesià Vicente Serrano Enguix.
Article d'opinió del salesià Josan Montull.
Article d'opinió del salesià Josan Montull.
8

may

Article d'opinió de Xavier Torregrosa Escoda.
Article d'opinió de Pilar Noriko Yonamine Moreno, tècnica d'Educació per al Desenvolupament i la Ciu ...
Article d'opinió de Juan de Dios Ramírez-Heredia, President de la Unió Romaní.
ver más
 

Dosatic S.L. © 2017
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat