ESP CAT/VAL
diumenge, 17 de desembre de 2017
Inici de curs a l'Institut Superior de Ciències Religioses Don Bosco
- Per: ISCR Don Bosco
10/10/2017 - 151 Visites


La lliçó inaugural, a càrrec del Dr. Joan Josep Moré sdb, va versar sobre Luter i la Reforma, els seus reptes per a l'Església d'ahir i avui quan es compleixen 500 anys de la publicació de les seves 95 tesis.

El passat dimecres 4 d'octubre de 2017 va celebrar a l'Obra Salesiana de Martí-Codolar amb la presència de mig centenar de persones la inauguració del Curs acadèmic de l'Institut Superior de Ciències Religioses Don Bosco (ISCR Don Bosco).

Com en edicions passades, el director va presentar la memòria acadèmica del curs anterior 2016/2017 on recull l'extensa vida de l'Institut per part del seu professorat i alumnat presencial i virtual.
 
La lliçó inaugural, a càrrec del Dr. Joan Josep Moré sdb, va versar sobre Luter i la Reforma, els seus reptes per a l'Església d'ahir i avui ja que el proper 31 d'octubre es compleixen 500 anys de la publicació de les seves 95 tesis.
 
En la seva intervenció va explicar la figura de Luter, els moments de la seva vida que el van portar a publicar aquest document i les seves conseqüències en la vida de Luter i en la vida de l'Església. Des de llavors han passat 500 anys i catòlics i luterans tenim uns reptes conjunts que la societat actual ens planteja, ja que tot i les diferències estem cridats a viure la comunió per testimoniar l'Evangeli en el món d'avui.
 
El professor Moré ens va proposar finalment un seguit de reptes actuals de la Reforma luterana com el respecte a la dimensió de la fe, el diàleg entre cultures, el paper dels laics, la vivència del Regne de Déu avui dia, .... I així, va concloure amb l'afirmació: "Sumem els nostres esforços per crear un món millor".
 
Després es va realitzar el lliurament de Diplomes de Batxillerat (grau) i Llicenciatura (màster) en Ciències Religioses a les persones que van acabar els seus estudis el curs passat amb la defensa de la seva tesina, i que es trobaven presents l'acte d'inauguració. Tot l'ISCR Don Bosco ens congratulem del seu èxit acadèmic.
 
Seguidament es va celebrar l'Eucaristia amb la viva participació de professors, alumnes i convidats presents. I es va acabar compartint un suculent refrigeri que ens van oferir des de la casa salesiana.
 
Una jornada festiva, formativa i identitària de l'ISCR Don Bosco que esperem que ens impulsi a tots els reptes i projectes que aquest any com Insitut universitari de formació cristiana tenim per davant.
 
Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

Experts analitzen el cas concret en xiquets amb necessitats educatives especials
Arrepleguen inquietuds i realitats de cara a una pròxima modificació dels seus Estatuts
Ángel Fernández Artime, amb el mateix zel pastoral de Sant Joan Bosco ha escrit una bella carta, per ...
Com a coautora d’un treball d’investigació sobre l’opacitat de les contractacions a les administraci ...
 
Notícies Opinió

Article d'opinió del Rector Major Ángel Fernández Artime, publicat en ANS.
Article d'opinió del salesià Josan Montull.
Article d'opinió de José Carlos Carazo, docent de Salesians Còrdova.
Article d'opinió del salesià Josan Montull.
7

nov

Article d'opinió del salesià Pablo Gómez publicat al blog Salesians Pastoral Juvenil.
Opinió de José Antonio Adell.
Editorial de l'Agència de Notícies Salesianes (ANS).
2

oct

Article d'opinió de Pedro Ignacio Frare publicat en Dabar.
Article d'opinió del salesià Josan Montull.
ver más
 

Dosatic S.L. © 2017
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat