ESP CAT/VAL
dissabte, 20 de gener de 2018
Comença el camí de la il·lusió
- Per: M. Valero / Fotografía Manuel Aranda
13/11/2017 - 159 Visites


El salesià Marco Antonio Martínez designat Gran Visir de la Cavalcada de Reis de Jerez de la Frontera.

L'alcaldessa, Mamen Sánchez, acompanyada del tinent d'alcalde d'Urbanisme, Dinamització Cultural, Patrimoni i Seguretat, Francisco Camas, va rebre el passat 8 de novembre a la sala noble de l'Ajuntament a les persones que encarnaran als Reis Mags el pròxim 5 de gener , José Manuel Martín Álvarez-Cedrón, Juan Carlos Carrasco i Felipa Medrano, així com al Gran Visir, Marco Antonio Martínez. Al tradicional acte al consistori també van acudir-hi el president i el president d'honor de l'Associació de Reis Mags de Jerez, Rafael Padilla i José Arcas, respectivament, així com familiars i amics dels Reis Mags, alguns dels quals faran les funcions de camarlenc .

Després de la signatura en el llibre d'honor, l'alcaldessa ha destacat que "van a comptar amb tot el suport, no només de l'Associació sinó de l'Ajuntament i també comptaran amb la solidaritat d'aquesta ciutat. A partir d'ara començareu a viure el que és ficar-se en el paper de Rei Mag a Jerez ".
 
Sánchez també va recordar el procés per elegir Ses Majestats d'Orient, posant en valor la repercussió empresarial, gastronòmica i social dels designats: "Hem fet una aposta empresarial amb una entitat innovadora que porta molts anys establerta a Jerez -en referència a Álvarez Cedrón, gerent de l'empresa Montesierra-. També fem una aposta per la importància que té la gastronomia, cada vegada més, a la nostra ciutat i per un hostaler -Juan Carlos Carrasco- dels que estan sempre en el seu negoci sense treure's el davantal " . "Més difícil va ser l'elecció del Rei Baltasar, ja que estàvem buscant un determinat perfil. Vam decidir triar a Felipa per tot el que representa, amb un enfocament social, que també ho hem aconseguit amb el Gran Visir, i el seu compromís amb els més joves . Felipa és una dona jove que dins del seu col·lectiu representa l'aposta d'aquesta ciutat per la integració. És una autèntica lluitadora, amb fortalesa i aquest és el principal missatge que volíem llançar ", ha subratllat l'alcaldessa.

Marco Antonio Martínez -que ja va ser Rei Mag el 2014 a Huelva- va declarar que per a un salesià "poques notícies poden ser tan agradables. Dir que seràs el Gran Visir vol dir ser missatger i transmissor de la bona notícia en majúscula". Martínez va posar èmfasi en que no s'ha de "perdre la brillantor als ulls" dels adults, i ha remarcat que "tinc molt clar que els protagonistes no som nosaltres, sinó els infants i joves als quals volem alegrar aquest Nadal transmetent el tresor més gran que tenim, que no són els caramels sinó demostrar que és possible seguir somiant ".
 
Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

L'educació és cosa de dos: l'escola i la família
Tindrà lloc el 24 de febrer a Madrid i aprofundirà sobre els plans de comunicació, l'art d'explicar ...
Entrevista al Dr. José María Ruiz, Cap del Departament de Projectes de l’Escola Universitària Salesi ...
 
Notícies Opinió

8

ene

Article d'opinió de Josan Montull.
Article d'opinió publicat per l'Agència de Notícies Salesianes (ANS).
Article d'opinió de Georgette Chimali.
Article d'opinió del Rector Major Ángel Fernández Artime, publicat en ANS.
Article d'opinió del salesià Josan Montull.
Article d'opinió de José Carlos Carazo, docent de Salesians Còrdova.
Article d'opinió del salesià Josan Montull.
7

nov

Article d'opinió del salesià Pablo Gómez publicat al blog Salesians Pastoral Juvenil.
ver más
 

Dosatic S.L. © 2018
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat