ESP CAT/VAL
dissabte, 20 de gener de 2018
La Inspectoria Maria Auxiliadora traça les línies d'adaptació al Reglament Europeu de Protecció de Dades Personals
- Per: Carlos Martín
10/11/2017 - 257 Visites


Des del departament de Protecció de Dades s'impulsa la formació mitjançant tres jornades desenvolupades a València, Sevilla i Barcelona.

La Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora, des del departament de Protecció de Dades, programa en aquest curs 17/18 diverses trobades formatives dins de l'itinerari de treball sobre protecció de dades i privacitat en centres educatius.

Dins de l'acompanyament als centres, en aquest primer trimestre es treballa en el coneixement dels canvis de la legislació en matèria de privacitat, arran del Reglament Europeu (RGPD) publicat al maig de 2016 i d'obligat compliment a partir de maig de 2018 .

En aquest període transitori el personal docent o no docent designat com a Responsable de Privacitat del centre educatiu vetllarà per l'adaptació d'aquests canvis.

Entre els objectius d'aquestes trobades destaca facilitar als Responsables de Privacitat les eines necessàries d'autodiagnòstic, d'anàlisi de riscos de seguretat en la custòdia i protecció de dades personals, atenent així les recomanacions i recursos oferts per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD)

Els continguts treballats aquest trimestre, a més d'aprofundir en el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades, estan centrades en el paper que exerceix el responsable de Privacitat al centre educatiu, les eines d'autodiagnòstic a utilitzar, l'anàlisi de la Guia del Responsable de tractament, i conèixer la relació amb la figura del delegat de Protecció de Dades Inspectorial (DPD) intern, David Avilés.

Les sessions d'aquest trimestre van començar el passat 27 de setembre a Godelleta, -València-, van continuar el dia 8 de novembre a Sevilla - seu Inspectorial, i conclouran el dia 30 de novembre a Martí Codolar, -Barcelona-, arribant així a tots els centres educatius de la Inspectoria Maria Auxiliadora.
 
 
Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

L'educació és cosa de dos: l'escola i la família
Tindrà lloc el 24 de febrer a Madrid i aprofundirà sobre els plans de comunicació, l'art d'explicar ...
Entrevista al Dr. José María Ruiz, Cap del Departament de Projectes de l’Escola Universitària Salesi ...
 
Notícies Opinió

8

ene

Article d'opinió de Josan Montull.
Article d'opinió publicat per l'Agència de Notícies Salesianes (ANS).
Article d'opinió de Georgette Chimali.
Article d'opinió del Rector Major Ángel Fernández Artime, publicat en ANS.
Article d'opinió del salesià Josan Montull.
Article d'opinió de José Carlos Carazo, docent de Salesians Còrdova.
Article d'opinió del salesià Josan Montull.
7

nov

Article d'opinió del salesià Pablo Gómez publicat al blog Salesians Pastoral Juvenil.
ver más
 

Dosatic S.L. © 2018
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat