ESP CAT/VAL
diumenge, 23 de setembre de 2018
Ferrovial apoya el proyecto del Centro formativo de Hostelería de la Fundación Ángel Tomás
- Per: FISAT
10/03/2018 - 80 Visites


Dirigit a joves en exclusió social a València

La Fundació Iniciativa Solidària Ángel Tomás i Ferrovial han signat un acord de col·laboració pel qual, la companyia de referència en infraestructures, finançarà part del projecte del Centre formatiu d'hostaleria Domingo Savio per a joves en exclusió social a València.

El pressupost total del projecte ascendeix a 50.000 euros dels quals Ferrovial col·labora amb 11.400 euros. El director general de la Fundació, Ignacio Beltrán, va firmar ahir l'acord en el marc de la nova edició del programa #JuntosSumamosFerrovial.

El Centre formatiu d'hostaleria Domingo Savio per a joves en exclusió social a València, compte també amb el suport de Càrites diocesana de València.

Per engegar el Centre formatiu d'hostaleria s'escometrà el condicionament i reforma de l'antiga llar parroquial de Salesianos San Antonio Abad (en l'actualitat tancat i en desús), habilitant-ho com un centre de formació en cuina modern amb un saló-menjador polivalent. Transformant-ho en un espai de formació i trobada, que ofereixi un nou servei per a les persones que formen part de l'àmplia xarxa social de l'obra salesiana en aquesta zona de la ciutat de València.

Els destinataris són adolescents i joves en situació de risc d'exclusió: menors i joves subjectes a mesures judicials tant al mig obert com en centres d'internament, joves estrangers amb dificultats per regularitzar les seves situació a Espanya, menors subjectes a mesures de protecció que es troben en acolliment residencial i usuaris del programa del menor dels serveis socials municipals de l'Ajuntament de València.

L'objectiu d'aquest projecte és la formació d'aquests joves en l'àmbit de l'hostaleria, que els capaciti professional i personalment per al seu accés al món laboral.

El curs de formació teòric pràctic de cuina té una durada de 8 mesos (incloses les pràctiques).

Per la seva banda, Càrites gestionarà un programa per a les famílies en situació de risc d'exclusió social i sense recursos econòmics atesos pels serveis de Càrites arciprestal de la zona. S'impartiran tallers de formació en cuina domèstica per a persones en situació d'emergència social, usuàries de l'economat arciprestal de Càrites. S'establiran tres cursos anuals amb una durada mensual cadascun.

Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

La Família Salesiana segueix present en un territori difícil
La Família Salesiana d'Andalusia, Extremadura i Canàries es reuneix el proper 29 de setembre en una ...
El dia 17 de setembre va tenir lloc al pati del col·legi salesià, un acte amb el qual es va voler re ...
“Don Bosco Green Alliance”, és un grup internacional de joves de diverses organitzacions salesianes
 
Notícies Opinió

ver más
 

Dosatic S.L. © 2018
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat