ESP CAT/VAL
dijous, 22 de març de 2018
Ferrovial apoya el proyecto del Centro formativo de Hostelería de la Fundación Ángel Tomás
- Per: FISAT
10/03/2018 - 28 Visites


Dirigit a joves en exclusió social a València

La Fundació Iniciativa Solidària Ángel Tomás i Ferrovial han signat un acord de col·laboració pel qual, la companyia de referència en infraestructures, finançarà part del projecte del Centre formatiu d'hostaleria Domingo Savio per a joves en exclusió social a València.

El pressupost total del projecte ascendeix a 50.000 euros dels quals Ferrovial col·labora amb 11.400 euros. El director general de la Fundació, Ignacio Beltrán, va firmar ahir l'acord en el marc de la nova edició del programa #JuntosSumamosFerrovial.

El Centre formatiu d'hostaleria Domingo Savio per a joves en exclusió social a València, compte també amb el suport de Càrites diocesana de València.

Per engegar el Centre formatiu d'hostaleria s'escometrà el condicionament i reforma de l'antiga llar parroquial de Salesianos San Antonio Abad (en l'actualitat tancat i en desús), habilitant-ho com un centre de formació en cuina modern amb un saló-menjador polivalent. Transformant-ho en un espai de formació i trobada, que ofereixi un nou servei per a les persones que formen part de l'àmplia xarxa social de l'obra salesiana en aquesta zona de la ciutat de València.

Els destinataris són adolescents i joves en situació de risc d'exclusió: menors i joves subjectes a mesures judicials tant al mig obert com en centres d'internament, joves estrangers amb dificultats per regularitzar les seves situació a Espanya, menors subjectes a mesures de protecció que es troben en acolliment residencial i usuaris del programa del menor dels serveis socials municipals de l'Ajuntament de València.

L'objectiu d'aquest projecte és la formació d'aquests joves en l'àmbit de l'hostaleria, que els capaciti professional i personalment per al seu accés al món laboral.

El curs de formació teòric pràctic de cuina té una durada de 8 mesos (incloses les pràctiques).

Per la seva banda, Càrites gestionarà un programa per a les famílies en situació de risc d'exclusió social i sense recursos econòmics atesos pels serveis de Càrites arciprestal de la zona. S'impartiran tallers de formació en cuina domèstica per a persones en situació d'emergència social, usuàries de l'economat arciprestal de Càrites. S'establiran tres cursos anuals amb una durada mensual cadascun.

Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

Sota el títol de “Cita+solidaritat” Mercado Victoria es va comprometre a la donació del 20% de tot e ...
Dilluns 19 en un recorregut fins a la Basílica de Maria Auxiliadora.
El desenvolupament del pensament abstracte, de l'observació, la memòria, la percepció espacial, són ...
S’ha envoltat la imatge de Maria Auxiliadora i el baldaquí, amb una pintura de fons i uns traços sim ...
"Per a seguir al Maestro els actors han anat penjant les seues sabatilles, nosaltres també volem fer ...
En va ser director durant 10 anys i se l’ha premiat en reconeixement a "una vida dedicada a l'educac ...
 
Notícies Opinió

Article d'opinió del salesià Josan Montull.
Article d'opinió de Joaquín Rodríguez.
Article d'opinió de Josep Lluís Burguera.
6

feb

Article publicat a Foc Nou al número novembre-desembre 2017 escrit per Manu Olid.
Testimoni de Soufian, un jove de 21 anys, compartit per la Fundació Don Bosco.
8

ene

Article d'opinió de Josan Montull.
ver más
 

Dosatic S.L. © 2018
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat