ESP CAT/VAL
diumenge, 23 de setembre de 2018
Dos col·legis salesianos entre els millors i notables del rànquing d'El Mundo
- Per: Redacción
12/03/2018 - 118 Visites


Que analitza als col·legis concertats i privats seguint 27 criteris

La 19ª edició del rànquing d'El Mundo que destaca a diversos col·legis privats o concertats d'Espanya repartits en tres categories -'Els 100 millors', 'Internacionals' i 'Notables'-, fruit d'una anàlisi detallada de més d'un miler d'escoles seguint 27 criteris, té en les seves llistes a dos col·legis salesians.

Salesians Sant Antoni Aba de València, destaca en la llista de 'Els 100 millors' en el lloc 70 i Salesianos Elx ho fa en el llistat 'Notables' en el lloc 28.

L'estudi analitza el model d'ensenyament, el prestigi del centre, els models de qualitat, la cobertura educativa, l'avaluació de l'alumnat, la relació ofereix-demanda, l'índex de fidelització, la cura del professorat.

També té en compte l'oferta educativa: idiomes, formació del professorat, nombre i titulació dels professors de suport, nombre d'hores dedicades a tutories d'alumnes, reforços per a necessitats especials, èxit en l'examen d'accés a la Universitat, activitats no acadèmiques, extraescolars, servei mèdic.

Quant a mitjans materials, l'estudi puntua segons el nombre d'alumnes per aula, per professor, l'espai a les aules, material informàtic, transport, menjador, laboratoris, instal·lacions esportives.

Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

La Família Salesiana segueix present en un territori difícil
La Família Salesiana d'Andalusia, Extremadura i Canàries es reuneix el proper 29 de setembre en una ...
El dia 17 de setembre va tenir lloc al pati del col·legi salesià, un acte amb el qual es va voler re ...
“Don Bosco Green Alliance”, és un grup internacional de joves de diverses organitzacions salesianes
 
Notícies Opinió

ver más
 

Dosatic S.L. © 2018
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat