ESP CAT/VAL
diumenge, 23 de setembre de 2018
Un packaging per a ous de Pasqua a Salesians Sarrià
- Per: Salesians Sarrià
09/03/2018 - 133 Visites


La Pastisseria Lis els cedeix ous de xocolata de producció pròpia per col·laborar amb un mòdul del cicle d'Arts Gràfiques

Els alumnes de primer curs del cicle formatiu de Grau Superior Disseny i edició de publicacions impreses i multimèdia estan treballant el projecte packaging dins del mòdul de Creació gràfica. El repte proposat és el disseny d’un embalatge que contingui un ou de Pasqua de xocolata. La Pastisseria Lis ha aportat 24 ous de xocolata perquè l'alumnat pugui fer les proves del disseny estructural i verificar la resistència de l'envàs per la protecció del producte amb material real.

Aquesta col·laboració permet que els estudiants s'enfrontin a un repte de producció industrial i puguin avaluar les seves propostes de disseny amb producte real. La metodologia d’Aprenentatge Basat en Projectes (ABP) també proporciona una relació més estreta entre els àmbits empresarial i educatiu.
Des del Departament Mixt de l’escola i la secció d'Arts Gràfiques es vol agrair la col·laboració desinteressada de tot l'equip de la Pastisseria Lis i en especial a Pere Camps, gerent, mestre pastisser i president del Gremi de Pastisseria i de l'Escola de Pastisseria de Barcelona.
Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

La Família Salesiana segueix present en un territori difícil
La Família Salesiana d'Andalusia, Extremadura i Canàries es reuneix el proper 29 de setembre en una ...
El dia 17 de setembre va tenir lloc al pati del col·legi salesià, un acte amb el qual es va voler re ...
“Don Bosco Green Alliance”, és un grup internacional de joves de diverses organitzacions salesianes
 
Notícies Opinió

ver más
 

Dosatic S.L. © 2018
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat