ESP CAT/VAL
dimecres, 19 de desembre de 2018
Un packaging per a ous de Pasqua a Salesians Sarrià
- Per: Salesians Sarrià
09/03/2018 - 173 Visites


La Pastisseria Lis els cedeix ous de xocolata de producció pròpia per col·laborar amb un mòdul del cicle d'Arts Gràfiques

Els alumnes de primer curs del cicle formatiu de Grau Superior Disseny i edició de publicacions impreses i multimèdia estan treballant el projecte packaging dins del mòdul de Creació gràfica. El repte proposat és el disseny d’un embalatge que contingui un ou de Pasqua de xocolata. La Pastisseria Lis ha aportat 24 ous de xocolata perquè l'alumnat pugui fer les proves del disseny estructural i verificar la resistència de l'envàs per la protecció del producte amb material real.

Aquesta col·laboració permet que els estudiants s'enfrontin a un repte de producció industrial i puguin avaluar les seves propostes de disseny amb producte real. La metodologia d’Aprenentatge Basat en Projectes (ABP) també proporciona una relació més estreta entre els àmbits empresarial i educatiu.
Des del Departament Mixt de l’escola i la secció d'Arts Gràfiques es vol agrair la col·laboració desinteressada de tot l'equip de la Pastisseria Lis i en especial a Pere Camps, gerent, mestre pastisser i president del Gremi de Pastisseria i de l'Escola de Pastisseria de Barcelona.
Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

En el marc dels Projectes d'Innovació i Talent de la Junta d'Extremadura cofinançats amb Fons Social ...
Queda d'aquesta forma a Salesians Las Palmas pràctica i musicalment inaugurat el Nadal.
La casa salesiana va presentar un volum de 144 pàgines en què els alumnes reflecteixen idees treball ...
La decisió compartida pel Rector Major informa sobre el procés de discerniment per a la ubicació a V ...
 
Notícies Opinió

Comunicar a la xarxa, un llenguatge per a tornar a aprendre.
ver más
 

Dosatic S.L. © 2018
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat