ESP CAT/VAL
divendres, 22 de juny de 2018
La Família Salesiana camina unida cap a una mateixa missió: els joves
- Per: Marta M Peirat Clemente
13/03/2018 - 101 Visites


Més d'un centenar de persones reflexionen al costat de José Miguel Núñez en l'Assemblea anual de la Família Salesiana al Campello

110 membres de la Família *salesiana van participar el 10 de març en l'Assemblea de la Família *Salesiana en la qual van aprofitar per reflexionar sobre el tema ‘Joves i vocació, proposta  i acompanyament’.

 “L'objectiu d'aquesta trobada és potenciar la possibilitat que els consells de família salesiana vagin fent camí de comunió i reforcin els llaços que els uneixen com a responsables del carisma” explica José Vilallonga, organitzador de la trobada.


Salesianos cooperadors, membres de les Associacions de Maria Auxiliadora,  Filles de María Auxiliadora, membres de Llars Don Bosco, salesians, antics alumnes i amics de l'obra salesiana, van participar en aquesta trobada anual que va començar amb una salutació i oració de la mà del coordinador de Família Salesiana a la Comunitat Valenciana, Murcia i Zaragoza, José Vilallonga i que va continuar amb la ponència principal per part de José Miguel Núñez, coordinador inspectorial d'Animació Vocacional.

Seguidament, les diferents cases van presentar les seves respostes als temes prèviament treballats localment sobre la Campaña inspectorial ‘Veuen i veuràs’, com el Sínode dels joves, la responsabilitat juvenil de la Família Salesiana, les vocacions, o la Pastoral Familiar, entre uns altres.

“Els membres de la Família Salesiana han d'anar descobrint que són tots vocacionats a una mateixa missió: els joves. És a dir que tot allò que pugui aportar la Família Salesiana de cara a afavorir l'educació i la formació dels joves, el camí cap a una maduració cristiana de la pròpia joventut, és missió salesiana” afegeix el coordinador.

La jornada va concloure amb una eucaristia presidida per José Vilallonga i concelebrada pels salesians Félix Piérola, Eduardo Arduña.

Com a continuació a aquesta trobada, s'analitzaran les conclusions extretes per extreure unes línies concretes d'acció de cara al proper curs i la propera Assemblea que tindrà lloc en 2019. Aquest treball afavorirà i ajudarà a fer un camí de revisió de com funciona la Família Salesiana a cada casa, com es constitueixen els consells locals, com es viu el carisma, i iniciar a realitzar projectes comuns en cada presència.

Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

Pel treball en xarxa de la Plataforma Social Salesiana Cruïlla als barris de Ciutat Meridiana, Tor ...
Estrenen vídeo corporatiu i mostren en diferents càpsules audiovisuals els diferents graus i màsters ...
La Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora presenta el vídeo resum del curs 2017/18 amb especial rec ...
Una iniciativa emmarcada en la programació especial pel quinzè aniversari de la declaració d'Úbeda i ...
 
Notícies Opinió

3

may

El salesià Francesc Riu publica una trentena d’articles com una forma de transmetre als educadors el ...
ver más
 

Dosatic S.L. © 2018
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat