Salesians i Victor Küppers ofereixen ‘Optimisme davant la pandèmia’

27 noviembre 2020

Per Salesians Comunicació.

Les Escoles Salesianes oferiran el proper dia 9 de desembre un Diàleg amb el formador Víctor Küppers titulat ‘Optimisme davant de la pandèmia’. La trobada, que serà virtual i privada, va dirigida a totes les famílies, educadors i personal d’administració i serveis de la Inspectoria i estarà organitzada pel Col·legi Salesià de Borriana amb la col·laboració de la Federació d’Associacions de Mares i Pares Salesians (FAPASI ). L’objectiu de les conferències de Küppers és que actuïn de revulsiu i ajudin als participants a reflexionar perquè aconsegueixin potenciar la seva motivació i que treballin i visquin amb més alegria, il·lusió i optimisme.

Estic plenament convençut, l’única vida que té sentit és una vida amb sentit

Víctor Küppers és un dels formadors més prestigiosos, les seves conferències sobre motivació i vendes són escoltades per milers de persones. Als 28 anys un accident el deixà sis mesos al llit. Va ser el moment en què es va refer en la seva vocació. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i Doctor en Humanitats, treballa com a formador i conferenciant i dóna classes a la Universitat de Barcelona i a la Universitat Autònoma de Barcelona. Anteriorment va treballar com a vicepresident de Barna Consulting Group i Research Assistant d’IESE.

«Crec fermament que es pot viure i treballar amb alegria en un entorn que no ajuda i que el normal, si no tens un drama en la teva vida, és viure amb passió, amb ganes, amb il·lusió; no és l’habitual però si el normal, i un ha d’aspirar a ser normal «, comparteix Küppers a manera de carta de presentació. «En el meu treball considero molt important facilitar que les persones treballin sobre la base de principis i valors humans, ser bones persones és la base de tot en aquesta vida, les persones no ens agraden pel seu currículum sinó per la seva manera de ser», afegeix.

Una gran red de escuelas salesianas

La inspectoría María Auxiliadora cuenta con 59 Colegios repartidos en 8 Comunidades Autónomas con 39958 alumnos y 2742 docentes. La visión estratégica marcada desde la coordinación de Escuelas está estructurada en torno a cinco núcleos: fortalecer la identidad carismática; organización y estrategia; cuidado de la Comunidad Educativo-Pastoral, escuela inclusiva y popular, e innovación pedagógica.

“En el desarrollo de esta estrategia, el equipo de escuelas de la Inspectoría está realizando una apuesta por el trabajo en red entre los centros, por el acompañamiento en innovación, por la Formación Profesional, por la coordinación de proyectos europeos y por la formación de las personas” afirma Miguel Canino, coordinador inspectorial de Escuelas.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...